Egyszerűen, érthetően az első logótól egészen a webáruházig.

MINDEN AMI MARKETING ÉS INFORMATIKA!

THUNDERBIRD ÁTÁLLÍTÁSA (POP3) 

Alfawebmarket mail átállítása Mozilla Thunderbird levelező programhoz (ajánlott Windows XP és Windows 7 operációs rendszerekhez)

 1. Indítsuk el a programot.
 2. Válasszuk ki az átállítandó postafiókot és a nevén kattinsunk a jobb egér gomjával. A megjelenő menűből válasszuk a "Beállítások" lehetőséget.
 3. A fióknév alatt válasszuk ki a "Kiszolgáló beállításai" pontot, majd a megjelenő jobb oldali részen állítsuk be a "Kiszolgáló"-t "mail.alfawebmarket.hu"-ra. Ellenőrittük a többi mezőt is. A felhasználó név mindenkinek a sajátja.

 4. Fejezzük be a beállítást az "OK" gombbal.

 5. Nyomjuk meg a letöltés gombot! Mivel ezen a levelező kiszolgálón még nem jelentkeztünk be, meg adnunk a jelszavunkat, amit kaptunk. Ha azt szeretnénk, hogy ez a kérdés ne jelenjen meg, használhatjuk a "Jelszóemlékezetető használatát". 

 6. Ezzel a levelek fogadása be van állítva.

 7. Levelek küldésének beállítása is a 2. ponban leírtak szerint kezdődik.

 8. Válasszuk ki a bal oldali listából a legalsó "Levélküldő kiszolgló" pontot, majd a jobb oldalon megjelenő listában kattinsunk az email címünket mutató sorra. Ezután a jobbra lévő "Szerkesztés" gombot nyomjuk meg.
 9. A megjelenő párbeszéd ablakban a kiszolgáló nevét írjuk át "mail.alfawebmarket.hu"-ra és nyomjuk meg az "OK" gombot. Majd a következő párbeszéd ablakban is nyomjunk "OK"-ra.

 10. Visszajutunk a Thuderbird fő képernyőjére.

 11. A következő kimenő levél küldésekor bekérheti a fiókhoz tartozó jelszót, adjuk meg és jegyeztessük meg, ha nem szeretnénk, hogy újra kérdezze.

facebook

Alfa-Webmarket Kft. | 9400 Sopron, Hosszú utca 9. fszt. 2. | Tel.:0620/665-1652 | E-mail: info@alfawebmarket.com | Az oldalt készítette: Alfa-Webmarket Kft.